Pis a Poble Nou (Pineda de Mar)

53㎡

Descripció

Es ven pis a Pineda de Mar, Poblenou

Oportunitat única en una ubicació envejable!

Presentem aquest encantador pis en planta baixa ubicat a la cobejada zona del Poblenou, Pineda de Mar. Aquesta propietat de construcció de l’any 1998 combina confort i funcionalitat, ideal tant per a parelles com per a famílies que busquen una llar acollidora.

Característiques Principals:

– Rebedor: Accés directe i acollidor que convida a descobrir la resta de l’habitatge.
– Saló Menjador: Espaiós i lluminós, perfecte per gaudir d’agradables moments en família o amb amics.
– Cuina Office: Equipa i pràctica, dissenyada per facilitar la vida diària; l’espai ideal per als amants de la gastronomia.
– Habitacions: Dues generoses habitacions dobles, ambdues amb abundant llum natural. Una d’elles té accés directe a un pati privat, perfecte per relaxar-vos a l’aire lliure.
– Bany complet: modern i funcional, equipat amb dutxa i tot el necessari per a la seva comoditat.

Localització perfecta. Aquest pis està envoltat d’una oferta comercial i de serveis variada. La proximitat al Centre d’Atenció Primària (CAP) i als negocis de la zona garanteix una accessibilitat immillorable. Gaudiu de la tranquil·litat de viure en un entorn residencial sense renunciar a la comoditat de tenir-ho tot al vostre abast.

No deixeu passar aquesta oportunitat d’adquirir una llar que compleix totes les expectatives. Contacti amb nosaltres per a més informació i per concertar una visita!

La seva nova llar us està esperant a Pineda de Mar, Poblenou.

Detalls

Galeria

Ubicació

T'interessa aquest immoble?

Immoble - Interès